Geverifieerd

Roeland van de Velde

Introductie:

Dat creativiteit en techniek de belangrijkste aspecten zijn bij een fotoshoot spreekt uiteraard voor zich. Toch ben ik van mening dat er nog andere factoren in het spel zijn die het slagen van een shoot beïnvloeden. Niet iedereen heeft de ervaring van een beroepsmodel, sterker nog, voor veel van mijn klanten is het zelfs de eerste keer "voor de lens van een beroepsfotograaf". Net daarom besteed ik heel veel aandacht aan de manier waarop mijn klanten de shoot beleven. Een onstpannen sfeer staat centraal en het is voor mij van cruciaal belang dat iedereen zich goed voelt en onstpannen is bij een shoot. Heel mijn werkwijze heb ik dan ook bewust gekozen met dit doel voor ogen.

Aan elke opdracht gaat een gesprek vooraf waarbij geluisterd wordt naar de wensen van de klant. Ik krijg hierbij een idee van je persoonlijkheid en ik kan er dus voor zorgen dat de shoot zo goed mogelijk past bij de visie en wensen van de klant. Als je zelf ideeën of concepten in je hoofd hebt, zijn die uiteraard ook altijd bespreekbaar.

Door alles in detail te bespreken en voor te bereiden, is de stressfactor voor iedereen tot een minimum herleid, en kan er bij de shoot of reportage gefocust worden op de essentie: creativiteit en het creëren van een leuke ervaring voor iedereen. Om diezelfde reden kies ik er bewust voor om niet te werken met tarieven "per uur". Met andere woorden, voor elke shoot wordt een vaste prijs betaald, los van hoe lang die duurt. Dit draagt niet alleen bij tot een ontspannen shoot zonder tijdsdruk, maar zorgt ook voor de grootst mogelijke duidelijkheid bij de klant, van bij het begin. Dus geen onaangename verrassingen in de vorm van meerprijzen en dergelijke...

Uiteraard volg ik deze filosofie in al mijn werk. Dus of het nu gaat over een koppel- of verlovingsshoot, huwelijksreportage, portretsessie of eender welke reportage, je bent altijd zeker van een gepersonaliseerde service en duidelijke afspraken.

 Voorgestelde fotografiezaken

Guy Goffart
Geverifieerd
Jullie besluit staat vast, jullie gaan trouwen........... daar komt heel wat bij kijken, er moet vanalles gepland en ...
Genepas 12
2450 Meerhout


Eyecon
Geverifieerd
Passie, eigentijds en kwaliteit. Deze trefwoorden karakteriseren mijn werk. Ik probeer altijd de passie die ik h...
Jan Frans Willemslaan 21
3550 Heusden-Zolder


Packshoot
Geverifieerd
Over Packshoot Packshoot is gespecialiseerd in het maken van packsh...
Gentseweg 203
8792 Desselgem

Neem contact op


Adresgegevens

Roeland van de Velde
's Hertogenlaan 67
3000 Leuven