Geverifieerd

Photo4you

Introductie:

Ik ben Bart Vandermeersche, een 31-jarige gedreven fotograaf. Na mijn master opleiding in Beeldende Kunsten (optie fotografie) heb ik me verder gespecialiseerd in digitale fotografie en het digitaal bewerken van foto’s. Sinds 2004 ben ik full time zelfstandig fotograaf. Daarnaast werk ik voor een aantal magazines en geef ik sinds een aantal jaar ook les in digitale fotografie en fotobewerking.

Wat ?

Dankzij mijn opleiding ken ik naast de nieuwe technieken ook het ‘oude vak’. Bij mij mag je boeiende, eigentijdse en dynamische foto’s en reportages verwachten. Alles op maat van uw noden en wensen.

Ik werk volledig digitaal. Op die manier worden alle mogelijkheden van de klassieke analoge fotografie gecombineerd met de vele voordelen en het gemak van de digitale fotografie. Ook het achteraf bewerken van foto’s is op die manier geen probleem. Een haarscherpe kwaliteit is gegarandeerd.

 Voorgestelde fotografiezaken

Indra Laenens
Geverifieerd
Indra volgde in het humaniora de artistieke opleiding Beeldende Vormgeving. Hij behaalde nadien zijn industrieel...
Liersesteenweg 109
2800 Mechelen


Portrait Studios
Geverifieerd
Portrait Studios maakt de leukste foto's van baby's, kinderen, huwelijken en zwangerschappen. Stuk voor stuk uni...
Sylvain Dupuislaan 491
1070 Anderlecht


Fotografie Angia
Geverifieerd
Graag stel ik me even voor: ik ben Anja Dumoulein, reeds 15 jaar gepassioneerd bezig in de sociale fotografie. Ik hou...
Provinciebaan 62A
8880 Ledegem

Neem contact op


Adresgegevens

Photo4you
Brusselsesteenweg 371
1785 Merchtem