Geverifieerd

Jürgen Doom

Introductie:

Na zijn ingenieursstudies volgde hij avondschool fotografie aan de kunstacademie "De Lei" in Leuven en studeerde hij fotografie aan de technische hogeschool "Cape Peninsula University of Technology" in Zuid-Afrika. Sinds 2005 werkt hij in België als freelance fotograaf in opdracht van een divers klantenbestand, gaande van eenmansbedrijven, over kleine en grote KMO's tot multinationals. Een niet-beperkende lijst vindt u op de referentiepagina van zijn site.

Centraal in zijn fotografie staan de woorden kwaliteit, service en klantentevredenheid.

Kwaliteit wordt doorgetrokken op alle niveau's, gaande van het gebruik van op en top recent professioneel materiaal (camera, lenzen, hard- en software), maar ook door permanente bijscholing, waardoor de nieuwste technieken en trends in fotografie gevolgd worden.

Service, wat het codewoord is in de hedendaagse professionele wereld. Kwalitatief werk gaat hand in hand met een goede communicatie met de klant, een correcte dienstverlening en de juiste nazorg.

Klantentevredenheid is dan uiteindelijk het resultaat van kwaliteitsvolle fotografie met een goede service.

Naast fotografie geeft Jürgen diverse workshops, zowel over digitale fotografie (basis/gevorderd) in het algemeen, als in het bijzonder over flitsfotografie. De workshops zijn steeds doorspekt met voorbeelden en ervaringen uit de praktijk, waardoor het interessant is voor zowel de beginnende fotograaf als de gevorderde amateur.

 



Voorgestelde fotografiezaken

Foto Frank Bonneure
Geverifieerd
Foto Frank Bonneure, uw fotospecialist... Eigentijdse portret fotografie in studio of op locatie. Ideaal voor Communi...
Blankenbergsesteenweg 115
8000 Brugge


Lastoria
Geverifieerd
Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Anderzijds genereert één beeld vaak meer dan duizend wo...
Langestraat 5a
3360 Bierbeek


Yannick Vandendael
Geverifieerd
Yannick Vandendael (°1981). Maakt een combinatie van passie en kwaliteit. Een prima recept voor een per...
Demunterstraat 12
3052 BLANDEN





Neem contact op


Adresgegevens

Jürgen Doom
Alfons Verbovenstraat 6
3012 Wilsele