Geverifieerd

Guy Goffart

Introductie:

Jullie besluit staat vast, jullie gaan trouwen........... daar komt heel wat bij kijken, er moet vanalles gepland en georganiseerd worden. Een goede voorbereiding is het halve werk, er mag niets verkeerd gaan op uw mooiste dag. Daarom zullen wij ruim op voorhand ook alles met u bespreken en plannen. De dag zelf staat onze fotograaf dan ook constant als het ware aan uw zijde.

Straks moeten al de mooie en vooral unieke momenten vastgelegd worden. Hier moet u even stil staan ..... uniek....moment..... emoties, dingen die niet meer terugkomen Een goede foto kan dit alles weer oproepen. Toch belangrijk niet?

Dit houden wij constant in het achterhoofd en daarom zetten wij de beste middelen en mensen in. Wij kunnen het ons niet veroorloven dat de camera het op het "moment suprème" het laat afweten, daarom werken wij alleen met de beste gereedschappen.

 Voorgestelde fotografiezaken

Smart-Pictures
Geverifieerd
In onze fotostudio te Hasselt bieden wij u naast professionele portretten en reportages verschillende concepten aan v...
Zestien Bundersstraat 70
3500 Hasselt


Yannick Vandendael
Geverifieerd
Yannick Vandendael (°1981). Maakt een combinatie van passie en kwaliteit. Een prima recept voor een per...
Demunterstraat 12
3052 BLANDEN


Superficies
Geverifieerd
Beelden op maat maken is de belangrijkste activiteit van Superficies, zowel voor autonoom werk als voor fotografie in...
Charles Parent├ęstraat 10 bus 3
1070 Brussel

Neem contact op


Adresgegevens

Guy Goffart
Genepas 12
2450 Meerhout