Geverifieerd

Fotostudio atelier 68

Introductie:

Liefst een beetje Creatief... Het is de basis van ons bestaan. Anders dan anders, heeft onze voorkeur. Dat betekent zoveel als iedere morgen opstaan met een open-mind, frisse geest en zoekende ogen. Creatief zijn is geen vak. Eerder een passie. Het is de passie voor beelden, net even anders, die maakt dat wij iedere dag met plezier de camera oppakken.

Don't Do This At Home...

Dat klinkt misschien wat flauw, maar met inmiddels een ruime 20 jaar camera-ervaring is het bedoeld om ontgoocheling te voorkomen. Als geen ander hebben we de grenzen van fotografie verkend. Zijn we meer dan eens de beperkingen van de fotografie tegengekomen. En leren we nog iedere dag bij. Het volgen van cursussen, nationale- en internationale workshops en gepassioneerde experimenten brengen het mogelijke binnen handbereik.
En ja, iedereen heeft inmiddels wel een mogelijkheid om een digitaal plaatje te schieten. En Doen! Natuurlijk! Maar is het de wens om iets bijzonders te realiseren, heeft het een professionele uitstraling nodig of moet het gewoon mooi zijn? Dan weten wij de weg en hebben we de juiste kennis, ervaring en natuurlijk de meest recente professionele apparatuur.

 Voorgestelde fotografiezaken

Picture Factory
Geverifieerd
Ik ben Jo Permentier, een gepassioneerde jonge fotografe die leeft voor haar vak. Dit combineer ik met mama zijn voor...
Boelare 54
9900 Eeklo


Foto Sinaeve
Geverifieerd
Foto Sinaeve werd opgericht in Kortemark in 1910 en biedt met andere woorden reeds 3 generaties fotografie. Tege...
Koningsstraat 14
8400 Oostende


Herman Desmet Fotografie
Geverifieerd
Wat bij Herman Desmet iets meer dan tien jaar geleden begon met landschaps- en bergsportfotografie groeide na een opl...
Hertevoetweg 30
1982 Weerde

Neem contact op


Adresgegevens

Fotostudio atelier 68
Koninklijke baan 344
8670 St.Idesbald - Koksijde