Geverifieerd

Fotografie - Fotostudio Peter Cardoen

Introductie:

Wij zijn een jonge en dynamische fotozaak in het hartje van west vlaanderen (Roeselare - Rumbeke) met een creatieve en eigentijdse kijk op de fotografie. Wij zijn gespecialiseerd in huwelijksfotgrafie en studio portret en dit vanaf baby tot ....... Maar ook opnames voor communie en lentefeest doen wij steeds met hart en ziel. Ook voor geboortekaartjes, huwelijksuitnodigingen,enz kan je bij Fotografie - Fotostudio Peter Cardoen terecht. Ook bedrijfsreportage of een reportage van jullie feestje, jubilé zijn steeds mogelijk.

Pasfoto’s : Bij Fotografie - Fotostudio Peter Cardoen kan je ook terecht voor een kwalitatieve pasfoto voor identiteitskaart, reispas, kids ID en visum conform de Belgische en Europeese wetgeving, evenals deze van de VS en Canada.

Alle fotowerk word door mezelf eigenhandig afgewerkt wat steeds garand staat voor kwaliteit en service op maat van de klant. Ook kan je bij Fotografie - Fotostudio Peter Cardoen fotokaders, canvas, dibond, forex, enz op maat verkrijgen.

 Voorgestelde fotografiezaken

Peter Backx Studio
Geverifieerd
Meer dan 25 jaar ervaring in portretfotografie, dat werpt zijn vruchten af. Scherp waar het scherp hoort te zijn...
Maalveld 18
2160 Wommelgem


Fotografie Anne Kumps
Geverifieerd
Portretfotografe Anne Kumps, sinds kort bijgestaan door Liesbeth Pauwels, is na meer dan 20 jaar een vaste waarde in ...
Leuvensebaan 334
3040 Sint-Agata-Rode


VisionTales
Geverifieerd
Uw verhaal is belangrijk; U wilt dat het goed wordt verteld. Visiontales is uw partner voor beeldtaal. Vision...
Heilige-Geestbos 1
3080 Vossem-Tervuren

Neem contact op


Adresgegevens

Fotografie - Fotostudio Peter Cardoen
Koningsstraat 5
8800 Roeselare