Geverifieerd

Fotogeniek

Introductie:

Fotogeniek is een moderne fotostudio in De Panne.Wij leggen de mooiste momenten uit uw leven voor eeuwig vast op beeld. Want beelden zeggen nu eenmaal meer dan woorden!

Een greep uit ons aanbod:

Huwelijksfotografie: Uw huwelijk is één van de belangrijkste stappen in uw leven, elk moment is memorabel en uniek. Fotogeniek staat klaar om jullie huwelijksdag op een unieke en stijlvolle manier vast te leggen. Wij volgen u vanaf het bezoek aan de kapper tot en met het avondfeest.

Communie of lentefeest: Geen strees, Fotogeniek zorgt voor alles, zowel bedankingskaartjes, uitnodigingen, menukaarten, geschenkjes of zelfs een volledige reportage van het communiefeest behoren tot de mogelijkheden.

Portretfotografie: Wij maken unieke reportages van u, uw kind, uw gezin... zowel in studio als op locatie. Deze beelden worden achteraf verwerkt in een exclusief album, een originele collage...

Zwangerschap, geboorte of doopsel: Fotogeniek staat steeds voor u klaar: foto's van uw bolle buik tijdens de zwangerschap, de eerste plaatjes van uw spruit na de geboorte en ook het doopsel kunnen we voor u vereeuwigen.
Bovendien kan u bij Fotogeniek niet enkel terecht voor fotografie maar we bieden u ook een ruim assortiment doopsuikerartikelen.

Ook de aankleding van uw foto's is belangrijk! Daarom bieden wij een ruim aanbod van kaders die ook op maat gemaakt kunnen worden. Of hebt u liever uw foto op forex of canvas opgespannen op een spieraam, alles is mogelijk!

Fotogeniek is met andere woorden een totaalconcept waar de klant koning is en Sophie elke dag klaarstaat om uw wensen te helpen verwezenlijken. Kijk snel op www.fotogeniek.netVoorgestelde fotografiezaken

Foto Panko
Geverifieerd
Zijn jullie op zoek naar een ervaren vakfotograaf voor uw huwelijks- en doopreportages, baby, kleuter, familie, huisd...
Arnold Sauwenlaan 82
3650 Dilsen


VisionTales
Geverifieerd
Uw verhaal is belangrijk; U wilt dat het goed wordt verteld. Visiontales is uw partner voor beeldtaal. Vision...
Heilige-Geestbos 1
3080 Vossem-Tervuren


Wilma de Lange Fotografie
Geverifieerd
Fotografie is meer. Het is het vastleggen van onvergetelijke en ontroerende momenten, van unieke en universele mensen...
Sint-Benedictusdreef 11
2900 Schoten

Neem contact op


Adresgegevens

Fotogeniek
Zeelaan 74
8660 De Panne