Geverifieerd

Foto Fredrik

Introductie:

Foto Fredrik staat voor Fotograaf Fredrik De Decker. Maar achter deze naam gaan heel wat verschillende projecten schuil... Leerrijke fotocursussen, heel gezellige en creatieve bedrijfsincentives en natuurlijk een hele resem artistieke fotografie en webdesign.

De website waarop u nu terechtgekomen bent bevat erg veel foto's, tekst en onderverdelingen waar u dagenlang kan in lezen en kijken, op de site van De Letterhoeve vind je een meer persoonlijke sfeer terug en de meest recente foto's van een heel uniek vlaams project.
Interesse in groen, foto's van allerlei, soms zeldzame planten? Bezoek dan zeker ook onze plantensite!


Een van de meest originele is wel die van het "huwelijk totaalconcept", een uiterst originele formule waar je als bruidskoppel terecht kan voor je volledige huwelijksfeest op eenzelfde adres en dit (en dat is vrij uitzonderlijk) bij eenzelfde leverancier. Wij hebben onze eigen mini drukkerij, fotostudio, video camera ploeg, maar ook eigen fotolocaties, feestlocaties, etc.
Zelf het grootste Vlaamse Trouwforum, een website met honderden artikels en foto's rond zowat alles wat met trouwen te maken heeft, is een creatie (en volledig onder beheer) van Foto Fredrik.

 Voorgestelde fotografiezaken

Posi-Tief
Geverifieerd
Welkom bij Posi-Tief, uw fotograaf om alle beelden die u wil koesteren te vereeuwigen. Posi-Tief is gespecialise...
Hoekstraat 12
9190 Kemzeke


Eyecon
Geverifieerd
Passie, eigentijds en kwaliteit. Deze trefwoorden karakteriseren mijn werk. Ik probeer altijd de passie die ik h...
Jan Frans Willemslaan 21
3550 Heusden-Zolder


Focant
Geverifieerd
Welkom op de website van fotografe Ann Poppe. Via deze weg willen we u graag wegwijs maken in de door ons aangeboden ...
Anselmostraat 94
2018 Antwerpen

Neem contact op


Adresgegevens

Foto Fredrik
Kerkstraat 21
9521 Letterhoutem