Geverifieerd

Foto Chris Dickx

Introductie:

Sedert jaren gevestigd op dit adres, maar steeds op zoek naar nieuwe manieren om Uw foto's beter en mooier te maken. Niet enkel de mogelijkheid om zelf je foto's hier ter plaatse te printen, op verschillende formaten, maar ook en vooral om portretten, familie en babyfotos op een originele en aparte manier te maken. De nieuwe studio met de vele verschillende achtergronden, de originele accessoires ter plaatse, de originele manier van be- en verlichten. Alle foto's worden ter plaatse afgewerkt, van 10x15cm tot 60x90cm. Ook grotere formaten, tot 2,5 x 4 meter zijn mogelijk.

Ook voor huwelijks- en andere reportages ben ik tot uw beschikking ; kijk gerust eens op de site voor de verschillende mogelijkheden. Alle reportages uitsluitend op afspraak.
Doe beroep op de fotograaf voor alle opdrachten, waar kwaliteit van belang is. Sommige gebeurtenissen zijn uniek, reden genoeg om de op know-how van een echte fotograaf
te rekenen. Wij werken dag in dag uit in de fotografie, reken op ons om die mooie momenten op een artistieke manier vast te leggen.

Met jaren van ervaring en het vurig verlangen om mijn klanten uitstekende kwaliteit en service te bieden heb ik mijn fotostudio laten uitgroeien tot wat het nu is; de beste in de wijde omgeving. Bij de reportageprijzen vindt u de verschillende reportages die ik voorstel, van portretreportage, studioreportage tot portfolio,ik bied veel waar voor Uw geld, en dit in een onberispelijke kwaliteit.

Om geen voeling te verliezen met de steeds veranderende realiteit in de digitale fotografie, volg ik steeds de markt en pik eruit wat interessant is. De hypes en modes gaan aan mij voorbij, ik kies voor een zeer belangrijk item, en dat is kwaliteit.

 Voorgestelde fotografiezaken

Foto Vergauwe
Geverifieerd
Foto Vergauwe uit Eeklo is dé specialist in huwelijksfotografie: tijdstip, locatie, speciale wensen,… d...
Molenstraat 23
9900 Eeklo


Smart-Pictures
Geverifieerd
In onze fotostudio te Hasselt bieden wij u naast professionele portretten en reportages verschillende concepten aan v...
Zestien Bundersstraat 70
3500 Hasselt


Eyecon
Geverifieerd
Passie, eigentijds en kwaliteit. Deze trefwoorden karakteriseren mijn werk. Ik probeer altijd de passie die ik h...
Jan Frans Willemslaan 21
3550 Heusden-Zolder

Neem contact op


Adresgegevens

Foto Chris Dickx
Kruishoutemsesteenweg 89
9750 Zingem